perjantai 11. tammikuuta 2013

Tavoitteeksi 50 leiriläistä lisää! Sitä saa mitä tilaa?

Johtavat ajatukset -campin leiriläiset hajaantuivat tänään puolilta päivin hyväntuulisina. Takana oli yhteinen kokemus not-knowingia, toinen toisensa liikuttamista sekä kuuden manifestivideon kuvaukset. Omat ajatukseni eivät ole likipitäenkään selkiintyneet muutama tunti campin päättymisen jälkeen. Sydämeeni jäi monia muistoja, joita voin fiilistellä nyt alkavalla lomallani. Julkisemmiksi työskentelymme tulokset tulevat, kun manifestimateriaali valmistuu.

Johtavat ajatukset -camp oli minun osaltani ensimmäinen yli työpäivän mitan kestänyt kohtaaminen. Tuntuu jostain syystä juhlalliselta tehdä uusi tiedostokansio, johon tällaisten ponnistelujen tuotokset bittimaailmassa tallentuvat jatkossa. Leiriläiset laittoivat tavoitteeksi, että 50 henkilöä osallistuisivat vastaavantyyppiselle campille 6 henkilön ryhmissä. Aikataulua eivät tulleet asettaneiksi, mutta itse koen, että hihat on käärittävä heti pölyn laskeuduttua. Uutta kansiota siis avaamaan! Itseppä olen toivonut vauhdin kiihtymistä. Mahtavaa!!

Luottamus on ollut tämän viikon teema, kun katson viimeisten päivien elämääni taaksepäin. Campilla sain kokea, miten kannattaisi vain luottaa intuitioonsa, turhia kyselemättä. Toimistolle tultuani huomasin, että useat ihmiset olivat venyneet omille epämukavuusalueilleen ja tehtävänkuviensa ulkopuolelle. En edes osaa tarpeeksi kiittää heitä: toisaalta, saattaa olla, että kyse on minusta. Huonostaomastatunnostani, jota poen, jos en itse tee kaikkea. 

Lupaan itselleni nyt kokeilun: luotan ihmisiin, enkä käytä lomallani aikaa pohtimalla, muistavatko ja ehtivätkö työtoverit hoitaa sovitut tai pyytämäni asiat. Raportoin reilun viikon kuluttua. 

En tiedä edes mitä kieltä Thaimaassa puhutaan, muuten olisin heittänyt pari sanaa hyvästeiksi. Täytyy lähteä selvittämään ennen koneen lähtöä...

Rakkaudella,
Elina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti